Stralon Wood Pro

UNIEK, TRENDY EN ROYAAL

Lange stroken in drie verschillende breedtes geven je ruimte een eigenzinnige uitstraling.

De Triple XL is de trendy koploper binnen de Stralon serie. De vloeren kenmerken zich door een natuurlijke houtstructuur die door het contrast in zowel tint als kleur de ruimte een levendige uitstraling geven. Vooral in de woonruimtes komen de lange stroken prima tot hun recht. Een extra speels element wordt verkregen door de combinatie van de drie verschillende breedtes. Kies één van de drie kleurpatronen en geef je ruimte een eigenzinnig karakter.

Dry Back wordt verlijmd op de vloer. Dit dient een harde, drukvaste en gladde vloer te zijn, dus bijvoorbeeld een planken ondervloer, is niet geschikt voor een Dryback systeem mits hier een "Jumpax" ondervloer systeem op geplaatst wordt. Ook een vlakke cement dekvloer/anhydriet is niet voldoende vlak om deze PVC te gebruiken, na verloop van tijd zal het een doortekening in de vloer geven. Daarom zal de basisvloer altijd geëgaliseerd moeten worden en adviseren wij altijd dit door een professional te laten doen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte voor ons totaal pakket. Dat wil zeggen dat wij de vloeren leveren, de ondervloer egaliseren en de geleverde vloer leggen. Een afspraak maken voor vrijblijvend advies en een vloerinspectie is natuurlijk ook mogelijk. Dan heeft u ook de mogelijkheid om de stalen te bekijken, zodat u makkelijker kan bepalen of deze vloer passend is bij uw interieur.

OF BESTEL HIER UW VLOER EXCLUSIEF LEGSERVICE

Let op! U besteld per pakinhoud.