Stralon Wood Pro

WARM, NATUURLIJK EN EIGENZINNIG

Realistische houtprints geven je ruimte een intens en levendig karakter.

In de Wood Pro collectie komt de kracht van hout sterk naar voren. Met de keus uit vijf kleuren is er een passende vloer te vinden voor elk interieur en elke woonstijl. Van subtiel lichtgrijs tot robuust donkerbruin. De afwisseling met lichtere stroken geeft een levendige sfeer, die in woonruimtes het beste tot zijn recht komt. Met het uiterlijk van een echte plank en de prettige eigenschappen van vinyl kies je voor Wood Pro als je de warme uitstraling van hout in huis wilt halen.

Dry Back wordt verlijmd op de vloer. Dit dient een harde, drukvaste en gladde vloer te zijn, dus bijvoorbeeld een planken ondervloer, is niet geschikt voor een Dryback systeem mits hier een "Jumpax" ondervloer systeem op geplaatst wordt. Ook een vlakke cement dekvloer/anhydriet is niet voldoende vlak om deze PVC te gebruiken, na verloop van tijd zal het een doortekening in de vloer geven. Daarom zal de basisvloer altijd geëgaliseerd moeten worden en adviseren wij altijd dit door een professional te laten doen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte voor ons totaal pakket. Dat wil zeggen dat wij de vloeren leveren, de ondervloer egaliseren en de geleverde vloer leggen. Een afspraak maken voor vrijblijvend advies en een vloerinspectie is natuurlijk ook mogelijk. Dan heeft u ook de mogelijkheid om de stalen te bekijken, zodat u makkelijker kan bepalen of deze vloer passend is bij uw interieur.

OF BESTEL HIER UW VLOER EXCLUSIEF LEGSERVICE

Let op! U besteld per pakinhoud.