Voordelen van een "totaal pakket" PVC vloer en onze legservice

Wij bieden onze PVC vloeren aan inclusief of exclusief een professionele, vakbekwame legservice. Als u bij ons een vrijblijvende offerte aan wil vragen voor een PVC vloer, dan hebt u de keuze of u de vloer ook door ons wil laten leggen. Indien gewenst kunnen we vooraf langs komen voor advies, inmeten en om de huidige situatie te beoordelen, hiervoor brengen wij € 25,- in rekening. Besluit u na die afspraak over te gaan op de aankoop, dan verrekenen wij dit bedrag met uw geplaatste order. Wat betekent dat de gemaakte afspraak uiteindelijk gratis is.

 

Wat zijn de voordelen van een "TOTAAL" pakket*?

U heeft alles onder één dak, er is maar één aanspreekpunt, dus u bent niet afhankelijk van meerdere partijen. Hierdoor is er makkelijker te plannen wanneer de vloer geleverd wordt en wanneer er gelegd word. Qua prijs bent u voordeliger uit omdat het een totaal pakket is van bijvoorbeeld de Click PVC ; dan zit in de aanschaf de vloer, de ondervloer en een professionele legservice.

Bij de Dry Back PVC is inbegrepen, primeren, egaliseren (maximum 3 mm), schuren van de vloer, lijmen, leggen en afkitten waar nodig.

*Uitzondering totaal pakket: Hiervoor word een meerprijs gerekend wat duidelijk vermeld word op de offerte: 

Leggen van visgraat ; diagonaal leggen ; voegen strips ; Hongaars motief ; speciaal design werk, plinten plaatsen. 

 

Wie is het team die het leggen van uw uitgekozen pvc vloer verzorgt?

Het leggen van uw vloer wordt verzorgd door VDA Stoffering, een professioneel en vakbekwaam team.Dit team is al jaren actief als allround woningstoffeerder en ze hebben in hun carrière alle kneepjes van het vak geleerd.

Hun specialisatie is voornamelijk gericht op pvc vloeren en het bekleden van trappen met pvc. Ze werken klantgericht en nemen alle zorgen uit handen betreft het leggen van uw vloer: de reden dat wij gekozen hebben voor deze samenwerking. 

 

Heeft u een mooie PVC vloer gezien op onze website?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij de betreffende kleur waarbij u aangeeft dat u gebruik wilt maken van het totale pakket, dan weet u precies waar u aan toe bent.

 

Vind hier onze complete collectie.