Stralon,VLOEREN MET EEN EIGENZINNIG KARAKTER!


Stralon is een dry back pvc en biedt voor elk interieur een passende vloer en bestaat uit drie collecties:

Triple XL, Stone Pro en Wood ProDe vloeren van Stralon geven een tal van mogelijkheden voor woon- en werkruimte. Tevens zijn deze pvc vloeren ontworpen met oog voor details en natuurgetrouwe designs met een voelbaar reliëf.


Triple XL bestaat uit lange stroken in 3 verschillende breedtes en is een trendy koploper. De vloeren kenmerken zich door een natuurlijke houtstructuur die door het contrast in zowel tint als kleur de ruimte een levendige uitstraling geven. Een extra speels element wordt verkregen door de combinatie van de drie verschillende breedtes.


Voor Stone Pro is een stoere tegel en ligt de inspiratie in natuursteen, een solide basis voor iedere ruimte.Door de toevoeging van warme tinten krijgen de vierkante tegels hun prettige en solide karakter. Maak kennis met de fijnzinnige kleurschakeringen op ruim formaat tegels.


Wood Pro heeft een realistische houtprint en geeft de ruimte een intens en levendig karakter. In deze collectie komt de kracht van hout sterk naar voren. Met de keus uit vijf kleuren is er een passende vloer te vinden voor elk interieur en woonstijl. De afwisseling met de lichtere stroken geeft een levendige sfeer.


Wist u dat wij ook te vinden zijn op Facebook en Instagram?

Volg ons nu en mis nooit ons nieuw assortiment of acties!

Deel Sfeer en Zo met uw vrienden: