Sense,comfortabele PVC vloer met uitstraling!


SENSE PVC vloeren zijn luxe vinylvloeren voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Het is een betrouwbare vloer en heeft een uitstraling van echt hout en natuursteen. Tevens zijn ook deze PVC vloeren milieuvriendelijk en schoon geproduceerd. De kwaliteit van de afwerking, de natuurlijke uitstraling en de zuivere samenstelling voeren bij Sense boventoon. De extra brede vloerdelen zijn erg populair en past in elk interieur. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling. Kortom, een vloer met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.


Sense PVC vloeren zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en 4 soorten collecties: 

* Dryback Visgraat ; register embossed

* Dryback planken ; register embossed

* Rigid Click planken ; inclusief ondervloer

* Dryback Tegel ; steenstructuur

 

10 redenen waarom u zou kiezen voor een Sense vloer:

* Extra brede vloerdelen, ruime decorkeuze

* Verschillende uitvoeringen; voor elke situatie een juiste vloer

* Extra sterke PUR coating; zeer slijtvast

* Antistatische en antibacteriële behandeling

* Slip weerstand R10 (hoger dan standaard)

* Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

* Zuivere samenstelling (geen weekmakers)

* 100% watervast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

* Brandvertragend en geluid reducerend

* ComfortabelSense DryBack Visgraat, nostalgie is weer modern met een luxe uitstraling.
Deze collectie is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. De planken hebben een afmeting van 60 x 12 cm en zijn embossed register. Deze vloer kan gelegd worden inclusief een bies om die extra nostalgie mee te geven.

 Sense DryBack Planken, vloeren met een natuurlijke uitstraling van hout. Deze collectie is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en hebben een afmeting van 121,9 x 22,8 cm en zijn embossed register.Rigid Sense Click Planken, vloeren met een een levendig karakter en register embossed houtprint. Deze klik vloeren zijn al voorzien van een geïntegreerd ondervloer en behaalt een geluidreductie van 10dB zonder extra ondervloerDus zeer geschikt voor appartementen. De planken hebben een afmeting van 123 x 22,5 cm.

 Dryback Sense tegel, niet te onderscheiden van een echte natuursteen en hebben een werkelijke mooie industriele look. Deze tegel heeft een dikte van 2,5 mm en een slijtlaag van 0,55 mm. De tegels hebben verschillende afmetingen. 

 


Wist u dat wij ook te vinden zijn op Facebook en Instagram?

Volg ons nu en mis nooit ons nieuw assortiment of acties!

Deel Sfeer en Zo met uw vrienden: