mFlor,Kwaliteitsvloeren in alle opzichten!


mFLOR is dé specialist en marktleider van de PVC designvloeren en visgraatvloeren.

Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve productiemethode zijn de PVC vloeren van mFlor vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden. Bij de productie maken ze gebruik van de speciale methode ‘In Register Embossing’. Dit wordt ook wel Natural Touch genoemd. Hierbij volgt de oppervlaktestructuur het dessin, waardoor de PVC vloeren er precies uitzien én aanvoelen als het natuurlijke houtproduct.

 

Maar bij mFLOR hebben ze niet alleen mooie vloeren, ze staan ook voor duurzaamheid en veiligheid en hoge kwaliteit. Bij mFLOR maken ze alleen gebruik van grond- en hulpstoffen met lage emissies en wordt de PVC alleen vervaardigd uit pure zuivere PVC, dus niet gemengd met onzuivere grondstoffen.


mFLOR Parva Plus is de ideale keuze als u op zoek bent naar een vloer met de natuurlijke uitstraling van een echte houten visgraat vloer en de praktische gebruiksvoordelen van PVC. De Parva Plus collectie bestaat uit zes kleuren en past in elk interieur.


Mlfor Woburn Woods Dryback is de perfecte vloerkeuze als u een mooie PVC vloer wilt met een uitstraling van een houten vloer. Deze serie is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. 


Momenteel staat deze pagina nog onder constructie en worden er nog veel meer collecties van mFlor toegevoegd.

Wist u dat wij ook te vinden zijn op Facebook en Instagram?

Volg ons nu en mis nooit ons nieuw assortiment of acties!

Deel Sfeer en Zo met uw vrienden: