Lifestyle Interior, comfortabele vloeren van goede kwaliteit


De lifestyle-interior collectie bestaat uit stijlvolle en comfortabele vloeren van goede kwaliteit en goed te combineren in elke woonstijlKleur en materiaal is erg bepalend voor de sfeer. Een vloer wordt meestal gekozen voor een langere periode en is ook de basis sfeermaker in huis. Deze collectie bestaat uit verschillende soorten PVC vloeren, zoals bijvoorbeeld ook de visgraat, de vloertrend van nu. Past in elke stijl en kan zelfs gecombineerd worden in een industriële woonsfeer. De vloer zorgt voor een stoer randje. 


Lifestyle interior PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende collecties:

* LS Visgraat groot 55 en klein 55

* LS Beton plank 55

* LS great Lenghts 70

* LS Live With Me 30 en 55

* LS Marmo 55

* LS Rigid 55

* LS Walk Over Me 55 en 70

 

De redenen waarom u zou kiezen voor een Lifestyle Interior vloer:

Geluiddempend * Hygiënisch * Duurzaam * Onderhoudsarm * Warm en sfeervol * Vloerverwarming geschikt * Brandvertragend * Slijtvast * Voelbare houtstructuur * Vochtbestendig * Betaalbaar * Natuurgetrouw * Krimp en uitzet vrij * Ruime keuze *Lifestyle Visgraat groot (Dryback), is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De planken hebben een afmeting van 610 mm x 150 mm. Deze vloer kan gelegd worden inclusief een bies om die extra nostalgie mee te geven.

 Lifestyle Visgraat klein (Dryback), is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De planken hebben een afmeting van 410 mm x 100 mm. Deze vloer kan gelegd worden inclusief een bies om die extra nostalgie mee te geven.

 


DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEVULD MET DE GEHELE COLLECTIE VAN LIFESTYLE INTERIOR.

Wist u dat wij ook te vinden zijn op Facebook en Instagram?

Volg ons nu en mis nooit ons nieuw assortiment of acties!

Deel Sfeer en Zo met uw vrienden: