PVC VLOEREN:DE SFEERVOLLE BASIS VAN ELK INTERIEUR

Bent u op zoek naar SFEER voor uw WONING? Wilt u THUIS komen en meteen dat warme, knusse thuisgevoel ervaren? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u er over nadenkt om uw INTERIEUR aan te pakken. U heeft net een NIEUW huis gekocht of u gaat samenwonen met uw partner. Of er is een gezinsuitbreiding op komst en de toekomstige babykamer kan wel een OPKNAPBEURT gebruiken. Of u wilt gewoon een keer VERANDERING en uw huis een nieuwe sfeervolle UITSTRALING geven. Wat de reden voor die verandering is begint vaak bij een likje verf en een nieuwe VLOERWij bieden SFEERVOLLE en MILIEUVRIENDELIJKE PVC vloeren aan, van hoogwaardige KWALITEIT en een warme uitstraling, PASSEND bij elk interieur. Tevens zijn onze PVC VLOEREN verkrijgbaar inclusief of exclusief een PROFESSIONELE en vakbekwame LEGSERVICE. Dus alleen LEVEREN is ook MOGELIJK.

tfd-on-the-floor-pvc-vloer-milieuvriendelijk-arnhem-legservice-sfeer-en-zo-plakvloer-dryback-klik-vloer
STRALON PVC vloeren en tegels

Waar begint u dan met het kiezen en kopen van een mooie vloer? Om u op weg te helpen, hebben we een korte checklist met vragen gemaakt zodat u de juiste keuze kunt maken dat past bij uw interieur en uw wensen.


U kan op meerdere plaatsen de beste merken PVC vloeren kopen, maar als ze niet op de juiste manier gelegd worden, kunnen er problemen ontstaan. Verschil in kwaliteit van werken, gebruikte materialen en werkwijze bepalen het eindresultaat en de duurzaamheid van uw gekozen vloer. Dus als alles klopt, is een PVC vloer gewoon een zorgeloze vloer waar u jaren lang plezier van heeft! Daarom bieden wij ook totaal pakketten aan! Vind hier alle voordelen.


Alle PVC vloeren die te verkrijgen zijn bij ons voldoen aan de "Duitse AgBB/DIBt norm". U bent er dus van verzekerd dat u bij ons een PVC vloer aanschaft die 100% veilig is en geen schadelijke stoffen bevat. Deze vloeren kunnen worden gerecycled en weer worden gebruikt voor productie tot een ander product. Dit draagt zorg voor het welzijn van de klant maar ook het milieu en daarom is dit voor ons een makkelijke maar dan ook een bewuste keuze geweest waarom wij de PVC vloeren van TFD on the Floor (TFD Floortile), Stralon en mFlor hebben opgenomen in ons assortiment. Lees hier meer over in onze blog!


Wist u dat wij ook te vinden zijn op Facebook en Instagram?

Volg ons nu en mis nooit ons nieuw assortiment of acties!

Deel Sfeer en Zo met uw vrienden: