DRY BACK SERIE "EXPERIENCE" (PLANK MET KARAKTER)


De TFD Dry Back "Experience" planken vertellen een verhaal door het doorleefde karakter wat ze uitstralen. De tekening en de kleurschakering van deze planken geeft de indruk dat ze al een heel leven achter zich hebben wat ze erg authentiek maken en een uitgesproken karakter geeft aan uw kamer. De Experience komt goed tot zijn recht in een industriële woonstijl die gekenmerkt wordt door natuurlijke en stoere elementen. Door de neutrale kleuren met opvallende accenten combineert deze vloer goed met materialen zoals metaal, staal, leer, beton, bakstenen en hout. De planken zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm. 

TFD Experience PVC Dryback plakvloer arnhem inclusief legservice
Experience 1
Experience 2
Experience 2
Experience 3
Experience 3
Experience 4
Experience 4
Experience 6
Experience 6
Experience 7
Experience 7


SPECIFICATIES VLOEREN:

 

Afmeting plank: 121,9 x 22,8 cm

Vellingkant: 4-zijdig

Dikte plank: 2,5 mm 

Slijtvaste toplaag: 0,55 mm

Geschikt voor:

zwaar huishoudelijk en licht industrieel gebruik

Pakinhoud bedraagt 3,34 m2 * 12 planken

 

Basisvloer moet geëgaliseerd worden!

Dry Back verlijmbare PVC vloer.


TFD Experience

  • exclusief legservice
  • alleen aankoop pvc vloer
  • hou rekening met minimaal 5% snijverlies

€ 33,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen


Of vraag een vrijblijvende offerte aan inclusief legservice!

Vraag nu een vrijblijvende offerte voor ons totaal pakket. Dat wil zeggen dat wij de vloere leveren, de ondervloer eventueel egaliseren en de geleverde vloer leggen. Of maak nu een afspraak voor vrijblijvend advies en een vloerinspectie. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de stalen te bekijken, zodat u makkelijker kan bepalen of deze vloer passend is bij uw interieur.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

Dry Back wordt verlijmd op de vloer. Dit dient een harde, drukvaste en gladde vloer te zijn, dus bijvoorbeeld een planken ondervloer, is niet geschikt voor een Dryback systeem mits hier een "Jumpax" ondervloer systeem op geplaatst wordt. Ook een vlakke cement dekvloer/anhydriet is niet voldoende vlak om deze PVC te gebruiken, na verloop van tijd zal het een doortekening in de vloer geven. Daarom zal de basisvloer altijd geëgaliseerd moeten worden en adviseren wij altijd dit door een professional te laten doen.