DRY BACK SERIE "Ossis" (korte, smalle plank)


De TFD Dry Back serie "Ossis" geven de ruimte een natuurlijk en levendig karakter. Het visgraat motief is niet meer weg te denken uit ons interieur en past in elke stijl. Verder heeft deze collectie een zeer rijke kleurschakering, waarin een effect is gecreëerd van een natuurlijke verkleuring en slijtage wat na verloop van tijd ook zichtbaar is bij echte houten planken, hierdoor lijken ze dan ook op oude houten vloeren.De planken zijn 2,5 mm dik en is qua lengte uitermate geschikt voor visgraat met een lengte van 60,96 cm en 10,16 cm breed. Deze korte, smalle plank heeft een 4 zijdige vellingkant. Tevens hebben ze een slijtvaste toplaag van 0,55 mm + een matte PU beschermlaag.

TFD Ossis visgraat PVC Dryback plakvloer arnhem inclusief legservice
Ossis 1
Ossis 4
Ossis 4
Ossis 2
Ossis 2
Ossis 5
Ossis 5
Ossis 3
Ossis 3
Ossis 6
Ossis 6


SPECIFICATIES VLOEREN:

 

Ossis 1, 2 en 3

Afmeting plank: 10,16 x 60,96 cm

Pakinhoud: 3.34 m2

Dikte plank: 2,5 mm 

Slijtvaste toplaag: 0,55 mm 

Vellingkant: 4-zijdig

 

Ossis 4, 5 en 6

Afmeting plank: 10,16 x 60,96 cm

Pakinhoud: 3.34 m2

Dikte plank: 3 mm 

Slijtvaste toplaag: 0,70 mm 

Vellingkant: 4-zijdig

 

Geschikt voor:

zwaar huishoudelijk en licht industrieel gebruik. Basisvloer moet geëgaliseerd worden! Dry Back verlijmbare PVC vloer.


TFD OSSIS Visgraat

  • exclusief legservice
  • alleen aankoop pvc vloer
  • hou rekening met minimaal 10% snijverlies

€ 40,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen


Of vraag een vrijblijvende offerte aan inclusief legservice!

Vraag nu een vrijblijvende offerte voor ons totaal pakket. Dat wil zeggen dat wij de vloere leveren, de ondervloer eventueel egaliseren en de geleverde vloer leggen. Of maak nu een afspraak voor vrijblijvend advies en een vloerinspectie. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de stalen te bekijken, zodat u makkelijker kan bepalen of deze vloer passend is bij uw interieur.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

Dry Back wordt verlijmd op de vloer. Dit dient een harde, drukvaste en gladde vloer te zijn, dus bijvoorbeeld een planken ondervloer, is niet geschikt voor een Dryback systeem mits hier een "Jumpax" ondervloer systeem op geplaatst wordt. Ook een vlakke cement dekvloer/anhydriet is niet voldoende vlak om deze PVC te gebruiken, na verloop van tijd zal het een doortekening in de vloer geven. Daarom zal de basisvloer altijd geëgaliseerd moeten worden en adviseren wij altijd dit door een professional te laten doen.