DRY BACK SERIE "EXPERIENCE" (PLANK MET KARAKTER)


Het zigzagpatroon van de Hongaarse punt brengt visuele dynamiek in de optische beleving van de vloer. Het is van oorsprong een klassiek leg patroon wat nu weer helemaal actueel is. Hij past goed in een strak en modern interieur. Ten opzichte van de visgraat leg methode komt de Hongaarse punt visueel rustiger over in de ruimte. Het is een vloer met impact en een bijzonder stijlelement in elk interieur. De TFD Dry Back "Hongarian Point" planken zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren: 3 x licht bruin, 1 x donker bruin, wit grijs

TFD Hongarian point PVC Dryback plakvloer arnhem inclusief legservice
Hongaarse punt 1616
Hongaarse punt 1617
Hongaarse punt 1617
Hongaarse punt 1618
Hongaarse punt 1618
Hongaarse punt 1628
Hongaarse punt 1628
Hongaarse punt 1638
Hongaarse punt 1638


SPECIFICATIES VLOEREN:

 

Afmeting plank: 13,34 x 80,01 cm

Vellingkant: 4-zijdig

Dikte plank: 2,5 mm 

Slijtvaste toplaag: 0,55 mm

Geschikt voor:

zwaar huishoudelijk en licht industrieel gebruik

Pakinhoud bedraagt 2,67 m2 * 25 planken

 

Basisvloer moet geëgaliseerd worden!

Dry Back verlijmbare PVC vloer.


TFD Hongarian Point

  • exclusief legservice
  • alleen aankoop pvc vloer
  • hou rekening met minimaal 10% snijverlies

€ 45,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen


Of vraag een vrijblijvende offerte aan inclusief legservice!

Vraag nu een vrijblijvende offerte voor ons totaal pakket. Dat wil zeggen dat wij de vloere leveren, de ondervloer eventueel egaliseren en de geleverde vloer leggen. Of maak nu een afspraak voor vrijblijvend advies en een vloerinspectie. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de stalen te bekijken, zodat u makkelijker kan bepalen of deze vloer passend is bij uw interieur.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

Dry Back wordt verlijmd op de vloer. Dit dient een harde, drukvaste en gladde vloer te zijn, dus bijvoorbeeld een planken ondervloer, is niet geschikt voor een Dryback systeem mits hier een "Jumpax" ondervloer systeem op geplaatst wordt. Ook een vlakke cement dekvloer/anhydriet is niet voldoende vlak om deze PVC te gebruiken, na verloop van tijd zal het een doortekening in de vloer geven. Daarom zal de basisvloer altijd geëgaliseerd moeten worden en adviseren wij altijd dit door een professional te laten doen.