TFD on the floor: PVC Dry Back (verlijmde vloeren)

PVC Dry Back wordt verlijmd op de vloer. Dit dient een harde, drukvaste en gladde vloer te zijn, dus bijvoorbeeld een planken ondervloer, is niet geschikt voor een Dryback systeem mits hier een "Jumpax" ondervloer systeem op geplaatst wordt. Ook een vlakke cement dekvloer/anhydriet is niet voldoende vlak om deze PVC te gebruiken, na verloop van tijd zal het een doortekening in de vloer geven. Daarom zal de basisvloer altijd geëgaliseerd moeten worden en adviseren wij altijd dit door een professional te laten doen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan inclusief legservice.


PVC Dryback is verkrijgbaar verschillende collecties:

* Hongaarse Punt, zigzag patroon (Hungarian Point) 

* Tegels (serie Style Stone en serie Pro Sharon)

* Betonlook (Concrete)

* Speciale visgraat (serie Ossis)

* Extra lange planken (1.5 collectie)

* Rijke kleurschakering planken (serie Futura)

* Uitgesproken karakter planken (serie Experience)

* Zichtbare & voelbare structuur (serie Style Pro)

 

PVC vloeren zijn geschikt voor:

* Vloerverwarming en vloerverkoeling
* Vochtige ruimtes
* Winkels, kantoren, etc.

* Bekleden van trappenPVC Dry Back serie "Hungarian point" (zigzag patroon)

Het zigzagpatroon van de Hongaarse punt brengt visuele dynamiek in de optische beleving van de vloer. Het is van oorsprong een klassiek leg patroon wat nu weer helemaal actueel is. Hij past goed in een strak en modern interieur. Ten opzichte van de visgraat leg methode komt de Hongaarse punt visueel rustiger over in de ruimte. Het is een vloer met impact en een bijzonder stijlelement in elk interieur. De TFD Dry Back "Hongarian Point" planken zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm.


PVC dry back serie "experience" (plank met karakter)

TFD PVC VLOER EXPERIENCE ARNHEM SFEER EN ZO LEGSERVICE DRY BACK PLAKVLOER LAMINAAT

Deze planken vertellen een verhaal door het doorleefde karakter wat ze uitstralen. De tekening en de kleurschakering van deze planken geeft de indruk dat ze al een heel leven achter zich hebben wat ze erg authentiek maken en een uitgesproken karakter geeft aan uw kamer. De Experience komt goed tot zijn recht in een industriële woonstijl die gekenmerkt wordt door natuurlijke en stoere elementen.

De TFD Dry Back "Experience" planken zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm.


PVC Dry Back serie "FUTURA" (rijke kleurschakering)

De TFD Dry Back "Futura" planken hebben een rijke kleurschakering. Hierdoor lijkt het een houten vloeren die in de loop van tijd een natuurlijke verkleuring en slijtage hebben verkregen, een mooie vintage look. De TFD Futura serie zijn hele sterke vloeren en geven de ruimte een natuurlijk en levendig karakter. Deze planken zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm. 


PVC Dry Back serie "Style Pro" (zichtbare structuur)

serie-PRO-TFD-PVC-vloer-interieur-sfeer-en-zo-arnhem

De TFD Dry Back "Style Pro" planken hebben een zichtbare en voelbare structuur waardoor hij een warme uitstraling heeft. De planken zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm en een matte PU beschermlaag.

 

Deze collectie is ook verkrijgbaar in de Click versie.


Dry Back serie "Ossis" Visgraat (korte, smalle plank)

TFD ossis visgraat pvc vloer arnhem sfeer enzo legservice gelderland

De TFD Dry Back serie "Ossis" geven de ruimte een natuurlijk en levendig karakter. Het visgraat motief is niet meer weg te denken uit ons interieur en past in elke stijl. Verder heeft deze collectie een zeer rijke kleurschakering, waarin een effect is gecreëerd van een natuurlijke verkleuring en slijtage wat na verloop van tijd ook zichtbaar is bij echte houten planken, hierdoor lijken ze dan ook op oude houten vloeren.De planken zijn 2,5 mm dik en is qua lengte uitermate geschikt voor visgraat met een lengte van 60,96 cm en 10,16 cm breed. Deze korte, smalle plank heeft een 4 zijdige vellingkant. Tevens hebben ze een slijtvaste toplaag van 0,55 mm + een matte PU beschermlaag.


PVC Dry Back serie "Style stone" (tegel)

TFD on the floor style stone tegels pvc vloer industrieel beton look arnhem sfeer en zo legservice

De TFD Dry Back collectie "Style stone" tegels hebben een stoere uitstraling, de naam van de collectie zegt het al "steen", de look van een harde natuursteen of een industriële beton tegel heeft liggen. Deze PVC tegels zijn 2,5 mm dik en een slijtvaste toplaag van 0,55 mm of zijn 3 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag 0,7 mm. De tegels hebben ook ieder een eigen afmeting, dat is afhankelijk welke tegel u kiest. Alle tegels hebben een matte PU beschermlaag en een 4 zijdige vellingkant.


Dry Back serie "Pro Sharon" (tegel)

De TFD Dry Back collectie "Pro Sharon" heeft een mooie beton look uitstraling, hij is bijna niet te onderscheiden van een natuursteen of plavuizen tegel. Om de vloer nog meer op een harde stenen vloer te laten lijken, kan u ervoor kiezen om voegstrips tussen de tegels te laten plaatsen. Hierdoor lijkt hij nog meer op een natuurstenen vloer. De tegels zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm + een matte PU beschermlaag.

 

Deze PVC tegel is ook verkrijgbaar in de Click versie.


Dry Back serie "Register" (plank voelbare structuur)

De TFD Dry Back collectie "Register" is een PVC "registered embossed", dat wil zeggen dat de tekening die u op de plank ziet, zoals bijvoorbeeld knoesten ook daadwerkelijk voelbaar zijn. Hierdoor heeft deze collectie een warme en realistische uitstraling. De planken zijn maar liefst 3 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,7 mm + een matte PU beschermlaag. 


Deel Sfeer en Zo met uw vrienden: