TFD on the floor: PVC Dry Back (verlijmde vloeren)

PVC Dry Back wordt verlijmd op de vloer. Dit dient een harde, drukvaste en gladde vloer te zijn, dus bijvoorbeeld een planken ondervloer, is niet geschikt voor een Dryback systeem mits hier een "Jumpax" ondervloer systeem op geplaatst wordt. Ook een vlakke cement dekvloer/anhydriet is niet voldoende vlak om deze PVC te gebruiken, na verloop van tijd zal het een doortekening in de vloer geven. Daarom zal de basisvloer altijd geëgaliseerd moeten worden en adviseren wij altijd dit door een professional te laten doen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan inclusief legservice.


PVC Dryback is verkrijgbaar in verschillende collecties:

* Planken

* Tegels (serie Style Stone en serie Pro Sharon)

* Betonlook (Concrete)

* Speciale visgraat (serie Ossis)

* Extra lange planken (1.5 collectie)

* Rijke kleurschakering (serie Futura)

 

Geschikt voor:

* Vloerverwarming en vloerverkoeling
* Vochtige ruimtes
* Winkels, kantoren, etc.

* Bekleden van trappencollectie dry back serie "experience" (plank met karakter)

De TFD Dry Back "Experience" planken zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm. Deze planken vertellen een verhaal door het doorleefde karakter wat ze uitstralen. De tekening en de kleurschakering van deze planken geeft de indruk dat ze al een heel leven achter zich hebben wat ze erg authentiek maken en een uitgesproken karakter geeft aan uw kamer. De Experience komt goed tot zijn recht in een industriële woonstijl die gekenmerkt wordt door natuurlijke en stoere elementen. Door de neutrale kleuren met opvallende accenten combineert deze vloer goed met materialen zoals metaal, staal, leer, beton, bakstenen en hout.

Collectie Dry Back serie "FUTURA" (rijke kleurschakering)

De TFD Dry Back "Futura" planken zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm. Deze planken hebben een rijke kleurschakering. Hierdoor lijkt het een houten vloeren die in de loop van tijd een natuurlijke verkleuring en slijtage hebben verkregen. De TFD Futura serie zijn hele sterke vloeren en geven de ruimte een natuurlijk en levendig karakter.

Collectie Dry Back serie "Pro" (plank met zichtbare structuur)

De TFD Dry Back collectie "Pro" zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm + een matte PU beschermlaag. Deze PVC heeft zichtbare en voelbare structuur waardoor hij een warme uitstraling heeft. Deze collectie is ook verkrijgbaar in de Click versie.

Collectie Dry Back serie "Style stone" (tegel)

De TFD Dry Back collectie "Style stone" zijn 2,5 mm dik en een slijtvaste toplaag van 0,55 mm of zijn 3 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag 0,7 mm. Dat is afhankelijk welke tegel u kiest. Alle tegels hebben een matte PU beschermlaag en een 4 zijdige vellingkant. Deze PVC heeft een mooie uitstraling van steen waardoor het lijkt alsof u een harde natuursteen of een industriële beton tegel heeft liggen.

Collectie Dry Back serie "Ossis" Visgraat (korte, smalle plank)

De TFD Dry Back serie "Ossis 1" planken zijn 2,5 mm dik en is qua lengte uitermate geschikt voor visgraat met een lengte van 60,96 cm en 10,16 cm breed. Deze korte, smalle plank heeft een 4 zijdige vellingkant. Tevens hebben ze een slijtvaste toplaag van 0,55 mm + een matte PU beschermlaag. Verder heeft deze collectie een zeer rijke kleurschakering, waarin een effect is gecreëerd van een natuurlijke verkleuring en slijtage wat na verloop van tijd ook zichtbaar is bij echte houten planken, hierdoor lijken ze dan ook op oude houten vloeren. Deze serie geeft de ruimte een natuurlijk en levendig karakter.

Collectie Dry Back serie "Pro Sharon" (tegel)

De TFD Dry Back collectie "Pro Sharon" zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,55 mm + een matte PU beschermlaag. Deze PVC tegel heeft een mooie uitstraling, hij is bijna niet te onderscheiden van een natuursteen of plavuizen tegel. Om de vloer nog meer op een harde stenen vloer te laten lijken, kan u ervoor kiezen om voegstrips tussen de tegels te laten plaatsen. Hierdoor lijkt hij nog meer op een natuurstenen vloer. Deze collectie is ook verkrijgbaar in de Click versie.

Collectie Dry Back serie "Register" (plank registered embossed / voelbare structuur)

De TFD Dry Back collectie "Register" zijn maar liefst 3 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,7 mm + een matte PU beschermlaag. Tevens is deze PVC "registered embossed", dat wil zeggen dat de tekening die u op de plank ziet, zoals bijvoorbeeld knoesten ook daadwerkelijk voelbaar zijn. Hierdoor heeft deze collectie een warme en realistische uitstraling.

Collectie Dry Back serie "1.5" (effect zoals echte houten planken + extra lange lengte)

De TFD Dry Back collectie "1.5" zijn maar liefst 3 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,7 mm + een matte PU beschermlaag. Tevens zijn deze planken extra lang met een lengte van 149,9 cm. Deze collectie heeft een zeer rijke kleurschakering, waarin een effect is gecreëerd van een natuurlijke verkleuring en slijtage wat na verloop van tijd ook zichtbaar is bij echte houten planken, hierdoor lijken ze dan ook op oude houten vloeren. Deze serie geeft de ruimte een natuurlijk en levendig karakter.

Deel Sfeer en Zo met uw vrienden: