TFD on the floor: PVC Click (zwevende vloeren)

PVC Click wordt zwevend gelegd op een geschikte harde, drukvaste en stabiele ondervloer, deze ondervloer wordt standaard meegeleverd bij uw bestelling.  Het voordeel van een kliksysteem, ten opzichte van Dryback, is dat dit een vloer is die een doe-het-zelver eventueel zelf kan monteren. Echter adviseren wij om de vloer te laten monteren door een professional. Deze PVC Click heeft in combinatie met onze standaard meegeleverde ondervloer een geluidsreductie van +/- 20 dB, dus uitermate geschikt voor appartementen en bovenwoningen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan inclusief legservice.


!TFD Click collectie wordt geleverd met gratis ondervloer!

PVC Click is verkrijgbaar in verschillende collecties:

* Planken

* Tegels

 

Geschikt voor:

* Vloerverwarming en vloerverkoeling
* Winkels, kantoren, etc.

* Bekleden van trappen

* Uitermate geschikt voor appartementen en bovenwoning

 

* Ondervloer wordt standaard meegeleverd met uw bestelling

* Geluidsreductie van +/- 20 dBPVC Click serie "Style Pro" (zichtbare structuur)

serie-PRO-TFD-PVC-vloer-interieur-sfeer-en-zo-arnhem

De TFD Click "Style Pro" planken hebben een zichtbare en voelbare structuur waardoor hij een warme uitstraling heeft. De planken zijn 4,2 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,3 mm en een matte PU beschermlaag.

 

Deze collectie is ook verkrijgbaar in de Dry Back versie.


Click serie "Pro Sharon" (tegel) * GRATIS ondervloer

De TFD Click collectie "Pro Sharon" heeft een mooie beton look uitstraling, hij is bijna niet te onderscheiden van een natuursteen of plavuizen tegel. Om de vloer nog meer op een harde stenen vloer te laten lijken, kan u ervoor kiezen om voegstrips tussen de tegels te laten plaatsen. Hierdoor lijkt hij nog meer op een natuurstenen vloer. De tegels zijn 4,2 mm dik en hebben een slijtvaste toplaag van 0,3 mm + een matte PU beschermlaag.

 

Deze PVC tegel is ook verkrijgbaar in de Dry Back versie.


Deel Sfeer en Zo met uw vrienden: