PVC Vloeren

Alle PVC vloeren, verkrijgbaar bij Sfeer En Zo, voldoen aan de strenge Duitse AgBB/DIBt norm en zijn gecertificeerd met het label Dibt / AGBB en/ of CE. U bent er dus van verzekerd dat u bij ons een PVC vloer aanschaft die 100% veilig is en geen schadelijke stoffen bevat. Lees hier meer.

U heeft na het lezen van onze checklist besloten om voor een pvc vloer te gaan. Maar dan komt weer die vraag. Welke vloer past nu bij mij in het interieur? Er is tegenwoordig zo een groot kleurenpallet verkrijgbaar dat u de bomen door het bos niet meer ziet. Maar de kleur en type vloer is heel bepalend voor uw interieur en daarom zetten wij hier alles eens voor u op het rijtje. Lees hier wat praktische tips over kleurgebruik, stijl en handige weetjes!

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je er over nadenkt om je interieur aan te pakken. Je hebt net een nieuw huis gekocht of je gaat samenwonen met je partner. Of er is een gezinsuitbreiding op komst en de toekomstige babykamer kan wel een opknapbeurt gebruiken. Of je wilt gewoon een keer verandering en je huis een nieuwe sfeervolle uitstraling geven. Wat de reden voor die verandering is begint vaak bij een likje verf en een nieuwe vloer. Maar waar begin je?