Voordelen totaal pakket

DE EIGENSCHAPPEN VAN EEN PVC VLOER

PVC vloeren, deze type vloeren worden ook wel vinyl laminaat of kunststof laminaat genoemd, zijn de afgelopen jaren steeds meer populairder geworden. En dat is ook niet zo gek. Het is verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en maten. Het past in elk interieur, van modern tot klassiek. Het zijn vloeren die warm aanvoelen en makkelijk in onderhoud zijn. Daarbij zijn PVC vloeren erg duurzaam en gaan lang mee en daardoor relatief goedkoop in de aanschaf. De vloeren zijn verkrijgbaar in stroken maar ook in tegels. Tevens zijn deze vloeren ook geschikt in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling en kunnen bijna in elke ruimte van het huis gelegd worden, zoals bijvoorbeeld de keuken, slaapkamer en woonkamer. Nog enkele voordelen van pvc vloeren ten opzichte van hout, laminaat en vloerzeil zijn dat deze vloeren vochtbestendig en geluiddempend zijn. Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden zijn PVC vloeren geschikt voor privé en commerciële doeleinden dus ook projecten. Onze collectie pvc vloeren zijn verkrijgbaar in twee verschillende leg methodes: CLICK PVC VLOER (niet verlijmbare vloer) en DRY BACK PVC VLOER (verlijmbare vloer)

VOORDELEN VAN EEN "TOTAAL PAKKET" PVC VLOER EN ONZE LEGSERVICE

Wij bieden onze PVC vloeren aan inclusief of exclusief een professionele, vakbekwame legservice. Als u bij ons een vrijblijvende offerte aan wil vragen voor een PVC vloer, dan hebt u de keuze of u de vloer ook door ons wil laten leggen. Indien gewenst kunnen we vooraf langs komen voor advies, inmeten en om de huidige situatie te beoordelen, hiervoor brengen wij € 25,- in rekening (binnen een straal van 50 km vanaf Arnhem). Besluit u na die afspraak over te gaan op de aankoop, dan verrekenen wij dit bedrag met uw geplaatste order. Wat betekent dat de gemaakte afspraak uiteindelijk gratis is.

Wenst u een afspraak en woont u 50km of meer vanaf Arnhem, dan zijn wij genoodzaakt hogere afspraakkosten in rekening te brengen. Die kosten worden alvorens we een afspraak inplannen gecommuniceerd.  Indien u akkoord gaat met onze uitgebrachte offerte, dan krijgt u € 25,- retour en wordt dit bedrag verrekend met de factuur.

Dat betekent dat u maar één aanspreekpunt heeft, dus u bent niet afhankelijk van meerdere partijen. Hierdoor is er makkelijker te plannen wanneer de vloer geleverd wordt en wanneer er gelegd wordt. Tevens bent u qua prijs voordeliger uit omdat het een totaal pakket is van bijvoorbeeld:

  • Click PVC:  dan zit in de aanschaf de vloer, de ondervloer en een professionele legservice.
  • Dry Back PVC, (verlijmbare vloer): primeren, egaliseren (standaard 3 mm), schuren van de vloer, lijmen, leggen en afkitten waar nodig.

Voor extra opties zoals bijvoorbeeld leggen van visgraat motief of plinten plaatsen wordt er een meerprijs berekend. Maar ook dit wordt duidelijk vermeld op de offerte, zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

WIE IS HET TEAM DIE HET LEGGEN VAN UW UITGEKOZEN PCV VLOER VERZORGT?

Het leggen van uw vloer wordt verzorgd door VDA Stoffering, een professioneel en vakbekwaam team. Dit team is al jaren actief als allround woningstoffeerder en ze hebben in hun carrière alle kneepjes van het vak geleerd.

Hun specialisatie is voornamelijk gericht op pvc vloeren en het bekleden van trappen met pvc. Ze werken klantgericht en nemen alle zorgen uit handen betreft het leggen van uw vloer: de reden dat wij gekozen hebben voor deze samenwerking. 

HEEFT U EEN MOOIE PVC VLOER GEZIEN OP ONZE WEBSITE?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij de betreffende kleur waarbij u aangeeft dat u gebruik wilt maken van het totale pakket, dan weet u precies waar u aan toe bent. Indien wij nog vragen hebben naar aanleiding van uw aanvraag, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Heeft u zelf nog vragen alvorens een offerte aan te vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dan kan per email via info@sfeerenzo.nl maar ook telefonisch of via whatsapp.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.