Voordelen van PVC Vloeren

Denkt u na over een nieuwe vloer? Hieronder leest u waarom steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer. Verschillende redenen zijn bijvoorbeeld; PVC vloeren zien er natuurlijk uit ; zijn onderhoudsarm ; en reduceren het geluid tot wel +/- 20 dB

Een PVC vloer heeft natuurlijke uitstraling!

Een pvc-vloer met houtlook is tegenwoordig bijna niet meer van een houten vloer of een laminaatvloer te onderscheiden. Dat komt niet alleen doordat pvc vloeren in tal van trendy designs en kleur beschikbaar zijn. Ook nieuwe technieken om structuur aan te brengen spelen een belangrijke rol. Zo heeft bijvoorbeeld verschillende een pvc vloeren een reliëf en structuur in het design. Dus als u een knoest ziet, voelt u die ook. Een goed voorbeeld zijn de natuurlijke pvc vloeren uit de Register en Ossis (visgraat) collectie van TFD. Daarnaast bieden we ook een collectie aan met de betonlook tegels en natuursteen designs.

PVC vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden !

Pvc vloeren zijn onderhoudsarm. Met een PVC vloer bent u niet langer uren bezig om de vloer stofvrij en brandschoon te krijgen. Bij een PVC vloer is het voldoende om een rondje met de bezem te maken. Vlekken poetst u makkelijk weg met een doekje. Elke dag dweilen is dus niet meer nodig met een PVC vloer. Onderhoud u vloer altijd met een daarvoor geschikt schoonmaakmiddel, bijvoorbeeld de TDF Cleaner! Deze cleaner is verkrijgbaar bij ons.

Een stille vloer !

Een PVC vloer blijft langer mooi dan veel andere vloeren. PVC vloeren zijn bovendien ook nog eens heel stil. Op hakken lopen levert geen geluidsoverlast meer op. En kinderen kunnen naar hartenlust op de vloer spelen, zonder dat u ze overal in huis hoort. De vloeren kunnen wel een geluidsreductie geven van +/- 20 dB. Dus uitermate geschikt voor appartementen (Click versie).

Er is een ruime keuze aan prijstechnisch pvc vloeren!

Natuurlijk spelen ook de prijzen van PVC vloeren een belangrijk rol. In onze collectie hebben wij volop PVC vloeren van hoge kwaliteit. Echter deze kennen we in verschillende prijslevels.

Welke pvc-vloer bij jouw huis past?

Kijk eens hiervoor naar ons aanbod, wij bieden 2 verschillende legsystemen aan, PVC Click en PVC Dry Back. Alle vloeren zijn verkrijgbaar in- en exclusief onze legservice. Tevens kan u bij ons ook een afspraak maken voor advies, inmeten en om uw huidige vloer te laten beoordelen.

 

Ben je overtuigd en wilt u overstappen naar een PVC vloer, check dan hier onze complete collectie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog andere vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.