Onderhoud PVC Vloeren

EENVOUDIGE TIPS VOOR HET SCHOONMAKEN VAN UW PVC VLOER

Voor een PVC vloer is het allerbelangrijkste om 1st uw vloer droog schoon te maken. Wissen of stofzuigen is daarvoor de beste manier om al het losliggend vuil en stof te verwijderen. Door nat te reinigen veranderd namelijk het losliggend vuil in vast vuil. PVC heeft een bacteriostatische eigenschap, wat wil zeggen dat bacteriën ophouden met zichzelf te vermenigvuldigen op de vloer. Desinfectie van de vloer is niet altijd meer nodig, mits er alleen droog wordt gereinigd.

Let op: gebruik altijd een pH-neutraal reinigingsmiddel welke geen zeepfilmlaag achterlaat of een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor PVC Vloeren.

TFD PVC CLEANER , ONDERHOUDSMIDDEL

Deze reiniger is uitermate geschikt voor het schoonmaken van pvc vloeren met een PU laag. De schoonmaakmiddel heeft een ontvettende werking en een zeer hoog vuil bindend karakter. Doordat de reiniger een lage alkalische waarde heeft, kan de toplaag niet aangetast worden en heeft u jarenlang plezier van uw vloer.

  • Losliggend vuil verwijderen met stofzuiger (let op, gebruik hiervoor een geschikte zachte stofzuigmond) of vloerwisser.
  • Vloer reinigen met wis systeem met microvezel doeken.
  • Water regelmatig verschonen zodat er geen strepen en vuilresten achterblijven.
  • Geen gebruik maken van olieachtige substanties of oplossingen hiervan.
  • Geen plassen met water op de vloer laten liggen, deze z.s.m. opdweilen.
  • Plaats onder de poten van stoelen en ander meubilair viltdoppen voor het behoud van de vloer.

 

Alle PVC vloeren in ons assortiment zijn al voorzien van een PU laag en hoeft er dus niet meteen na het installeren van uw vloer een extra polymeerlaag op!! Maar om de PU laag te beschermen adviseren wij u alléén PVC cleaner (pH-neutraal reinigingsmiddel) te gebruiken tijdens het reinigen van uw mooie vloer.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.