Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Heb je een klacht over een product of onze service?

Laat het ons weten via onderstaand klachtenformulier zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

 

Sfeer en Zo neemt geen teveel bestelde PVC vloeren / randartikelen retour. Aangezien wij de PVC vloeren en overig bestellen op commissie.

Het kan soms voorkomen dat tijdens de levering een artikel beschadigd raakt door het transport of dat er reeds een beschadiging aan het product zat dat tijdens het inpakken over het hoofd is gezien. U heeft na het in ontvangst nemen van het artikel 2 dagen de tijd om dit aan ons te melden door middel van bovenstaand formulier. Na ontvangst van alle gegevens zal het team van Sfeer en Zo contact opnemen met de leverancier en zullen zij bepalen of de ontstane schade wordt omgeruild.

 

"We raden u altijd aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@sfeerenzo.nl of onderstaand klachtenformulier. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr (uitsluitend voor consumenten) 


Klachtenformulier

De Privacyverklaring is van toepassing.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.